5 Aralık 2015 Cumartesi

wrestling of shadows 1.03 | the silent assassin

Kameralarımız tek bir ampulün loş bir ışıkla aydınlattığı odada açılıyor. Asılmış bir kum torbası ve kum torbasını sallayan bir kaç yumruklar. Odanın kapısı açılıyor ve Jimmy Jacobs gözüküyor.

Jimmy Jacobs: Bir iyi, bir de kötü haberim var Julian.

Julian kum torbasını yumruklamayı bırakıp Jacobs'a bakıyor.

Julian McGilligan: Önce iyi haberi söyle.

Jimmy Jacobs: Gelişimini takip ediyorum Julian, bu gidişle 6 ay içinde yeniden ringlerde bir makine olabilirsin.

Julian kibirli bir sırıtış atıyor.

Julian McGilligan: Kötü haber ise?

Jimmy Jacobs: Bu gece ringe çıkacaksın.

Julian'ın yüzü bir anda düşüyor. 

Jimmy Jacobs: İyi şanslar evlat, ölmemeye çalış.

Jacobs odayı terk ediyor. Julian ise sinirden kum torbasına çok sert bir yumruk atıyor.

--------------

WoS Title
Prince vs Viktor Descartes

Prince, Viktor'un stiline ayak uydurmak için çok sert güreşiyor. Maçın sonlarına doğru Viktor üstünlüğü ele geçiriyor ve Crucifix Powerbomb yapacakken Prince birden kendini ring dışına atıyor, Viktor peşinden geldiğinde bulduğu bir haçı Viktor'a gösterdikten sonra Ash Kick vuruyor ve maçı kazanıyor.

Kazanan: Prince (tuş)

Viktor maç sonu sinirli ve haca bakıyor. Prince kemeri ile taunt yaparken Viktor ona arkadan saldırıyor ve bir Crucifix Powerbomb ile ringe gömüyor. Viktor kemeri alıp kaldırıyor.

-------------

Lucifer ve paralı savaşçısını konuşurlarken yakalıyor kameralarımız.

Maskeli adam: Evet, bugün yeniden maça çıkacak. Karışıp onu halletmemi ister misin?

Lucifer: Hayır, daha maça çıkmaya hazır değil, o yüzden sana bu gecelik ihtiyacım yok. O yüzden al şu parayı ve istediğin boku ye, geçen ki yaptıkların için ödemen olsun.

Lucifer yüklü miktar para uzatıyor maskeli adama. Maskeli adam parayı aldıktan sonra sırıtıyor, müsaade istiyor ve oradan gidiyor. Lucifer ise eline aldığı bir satranç taşına bakıyor.

Lucifer: Oyun daha yeni başlıyor. Tıpkı eski günlerdeki gibi olacak, Jimmy.

--------------------

Ray Ray Dickson: Geçenlerde size planlarımdan bahsetmiştim. Kadınların aşağılık yaratıklar olduğundan, paraya ve güçlü bir erkeğe muhtaç olduklarını söylemiştim. Bunların hiç birinden utanmadığımı belirtmek isterim. Hatta beni birazdan bir kaç kadın ile daha ringe ilerlerken göreceksiniz, çünkü onlara ben lazımım. Ray Ray Dickson, ne kadar iyi olduğunu artık gösterecek.

Boombastic! Ray Ray girişte bir kaç kadın ile birlikte. Ray Ray onların yüzlerine gülüp ringe giriyor. Salına salına rakibini bekliyor.

Ronald Wealth: ÖLMEDİM LAN BEN ŞEREFSİZLER! VIKTOR DENİLEN ORTAÇAĞDAN FIRLAMIŞ VAMPİRİMSİ NONOŞ BENİ YENDİKTEN SONRA İÇİNİZDEN ÇAPULCUNUN TEKİ BENİM BANKA HESABINI HACKLEMİŞ! TÜM PARAYI BOŞALTMIŞ AYIOĞLUAYI! GİT TURŞUSUNU KUR O PARANIN GİT KARI KIZLA YE ANASINI SATTIĞIMIN ÇOCUĞU SENİ! EĞER SENİ BULUP BUNUN HESABINI SORMAZSAM BANA DA RONALD WEALTH DEMESİNLER ULAN!

Ronald bir hışımla ringe dalıyor ve zili bekliyor.

Ray Ray Dickson vs Ronald Wealth

Ronald maç başladığında ölümüne girişmeye çalışıyor Dickson'a, ama Dickson çevikliğini kullanarak kurtulup karşı saldırılar ile cevap veriyor. Tüm maç böyle gidiyor. Sonlara doğru Ronald üstünlüğü eline alıyor ve yeni finisherı olan Anti-Bonanza'yı vuracakken aprona Ray'in kadınlarından biri çıkıyor ve Ronald'ın dudaklarına yapışıyor, Ray Ray de bunu fırsat bilip roll-up'a alıyor ve maçı kazanıyor.

Kazanan: Ray Ray Dickson (tuş)

Ronald maç sonu çıldırıyor. Dickson trollface yaptıktan sonra kendini kadınlarının arasına atıyor. Kadınları onu kaldırıp arka alana götürürken Ronald sinirden kendisine saldırmak isteyen bir adamı tutuyor ve Anti-Bonanza'yı vuruyor.

------------------

Başka bir odadan kesme biçme sesleri geliyor. Kapısı hafiften aralanınca birinin, bir ceset üzerinde çalışmalar yaptığını görüyoruz. Bu kişi Samuel Shaw!

Samuel Shaw: Ders çalışıyorum. Ölü bir bedeni inceliyorum. Şuurunuzu kaybettiğinizde, beyninizle birlikte kalbiniz de durduğunda, ruhunuz uçup bulutların üzerine gittiğinizde bıraktığınız kabuğa neler olacağını merak ediyorum. Buna neden mi ihtiyacım var? Çünkü kendime bir yol çiziyorum. Ve burada yatıp inceleme yapılan olmak istemiyorsanız o yolda durmayın. Ama, emin olduğum bir şey var. O da buraya yeni birilerinin ekleneceği. Çünkü.....

Kamera, Shaw'ın suratına yaklaşıyor.

Samuel Shaw: Gözümü altına diktim.

------------------------------

Julian McGilligan'ı görüyoruz. Çok gergin olduğu yüzünden belli oluyor. Yanında yine Jacobs var.

Jimmy Jacobs: Hazır mısın evlat?

Jacobs bir süre Julian'ın gergin yüzüne bakıyor.

Jimmy Jacobs: Elbette ki değilsin. Ama belki seni iyi hissettirir diye şimdi kiminle karşılaşacağını araştırdım. Luka Fenrir.

Julian kafası karışmış bir şekilde bakıyor Jimmy'e.

Jimmy Jacobs: Adamı araştırırken niyetim kesinlikle iyiydi, ancak görünüşe göre büyük bir lokma sunmuşlar karşına. Luka Fenrir, Hırvatistan'ın küçük bir kasabasında dilsiz olarak doğmuş. Onu görenler ona Şeytan'ın çocuğu demiş ve ondan uzak durmuşlar. Luka ise bu sürede kendini iyice soyutlamış, bulduğu her canlı ile dövüşmeye, kendini güçlendirmeye başlamış. Hayat hikayesi son derece klişe olsa bile, bu adam gerçekten tehlikeli. Hem dilsiz oluşundan, hem de çok tehlikeli bir adam olmasından dolayı ona ''The Silent Assassin'' demişler.

Julian hafif tırsmış gözüküyor.

Julian McGilligan: Peki ya Lucifer? O ve onun süs köpeği ne olacak?

Jimmy Jacobs: Lucifer'ı birazcık bile tanıyorsam, bu gece en önemli endişen Fenrir olmalı.

Jacobs gidiyor ordan.

-----------

Julian McGilligan vs Luka Fenrir

Julian maçtan önce Luka'ya elini uzatıyor ama Luka oralı bile değil. Maç başladığı an Luka saldırıya geçiyor. Julian üstünlük kurmaya çalışsa bile Luka oradan oraya fırlatıyor Julian'ı. Finisherı ''Mistwalker''ı yaptıktan sonra tuşa gidiyor fakat Julian ikide atmayı başarıyor çok ani bir şekilde. Luka'nın gözlerinde ilk defa şaşkınlığı görebiliyoruz. Julian kalkınca Luka'dan çok sert bir Spinning Heel Kick geliyor. Julian yerde. Luka tuşa bile gitmiyor. Julian'ın durumuna bakıyor. Julian'ın bayıldığını görünce sırıtıyor. Bu maçın bitişi demek!

Kazanan: Luka Fenrir (knock-out)

Luka ringi terk ettikten sonra Julian'ın etrafı çevriliyor. Julian'ın bilinci yerine gelince üzerine çullanmayı deniyorlar fakat Jimmy Jacobs elinde sandalyeyle dalıyor ringe ve önüne çıkanı indiriyor. Bu sırada girişteki Luka, Jimmy'e bakıyor ve sırıtıyor. Julian, iplere tutunarak kalkıyor. 

Bu sırada olayları bir yerden izleyen Lucifer'ın halinden memnun olduğunu görüyoruz.

Lucifer: Her şey plana uygun işliyor.

Bu görüntülerle şovun sonuna geliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder