13 Aralık 2015 Pazar

wrestling of shadows 1.06 | first night of beginning nightmares

Mr. Boombastic! Ray Ray Dickson açıyor şovu!

Ray Ray Dickson: Kısa keseceğim, Orta Doğu ve Balkanların görüp görebileceği en adam gibi adam güreşçi Ray Ray Dickson sizi bu ringe davet ediyor. El mi yaman, bey mi yaman, hodri meydan!

Ray Ray Dickson Open Challenge!

Gorgeous Nightmare! çalıyor ve kısa siyah saçlı, uzun boylu, siyah ve göz bandı takan bir hatun oraya ilerliyor. Ray Ray ona kahkahalar ile gülerken kadının adının ''Lady Massacre'' olduğunu öğreniyoruz. Kadın aniden Ray Ray'e çok sert bir yumruk geçiriyor. Ray Ray'in burnu açılıyor. Maç da başlamış oluyor böylece.

Ray Ray Dickson vs Lady Massacre

Lady Massacre, top gibi oynuyor Ray Ray ile. Ray Ray üstünlük sağlıyor, hatta ileri gidip Lady Massacre'ın memelerini falan ellese de Massacre tepki vermiyor ve Liontamer bağlıyor! Ray Ray dirense de elini yere vuruyor.

Kazanan: Lady Massacre (submission)

Massacre maçtan sonra da Ray Ray'i pataklamak istese de Ray Ray'in hatunları araya girince Ray Ray kaçıyor. Massacre ise hatunları tek tek temizliyor. 

-------------------

Julian McGilligan: JACOBS!

Cevap gelmez.

Julian McGilligan: NERDESİN?

Cevap gelmez.

Julian McGilligan: Ulan şimdi ben tek mi çıkacağım maça. JIMMY ALLAH CEZANI VERSİN NEREDESİN AMK?

Cevap gelmez.

Bu sırada pısırık bir adam oraya gelir.

Pısırık adam: Bay McGilligan, maçınız şimdi başlıyor efendim.

Julian onu iterek sinirle çıkıyor odadan.

--------------

Julian McGilligan vs Ronald Wealth&Lucifer'ın Maskeli Adamı

Lucifer'ın Maskeli Adamı maça başlıyor ve Julian'ı güzelce benzetiyor. Julian en sonunda Contra Code denese de LMA kurtuluyor ve Superkick vurup Ronald'a tag veriyor. Ronald da maçı domine etmeyi denese de Julian kontrolü eline alıyor. Ronald bir açık bulup yumruk atmak istese de Julian eğiliyor ve yumruk LMA'ya geliyor, Ronald şaşkınlıkla bakarken Julian'dan roll-up! 1,2,3!

Kazanan: Julian McGilligan (tuş)

Maç sonu Julian arkasına bile bakmadan hızlıca gidiyor. LMA ringe girince Ronald ona korku dolu gözlerle bakıyor. Ronald kaçmaya çalışıyor fakat LMA tutuyor ve German Suplex! Bir tane daha! Bir tane daha! Brock Lesnar gibi anasını satayım. Ardından kaldırıyor ve DDT! Ronald yerde. LMA bununla da yetinmiyor ve eline geçirdiği bir sandalyeyi adeta Ronald'a monte ediyor. LMA sinirli bir şekilde gidiyor.

--------

WoS Title
Prince(c) vs Viktor Descartes vs Samuel Shaw vs Luka Fenrir vs Jean Cradle

Gerçekten muazzam bir maç oluyor. Jean high-flying yetenekleri ile maça renk katıyor. Prince de technical açıdan güzel maç çıkarıyor. Diğer üç isim de güzel bir brawl çıkarınca tadından yenmiyor maç. Prince, Viktor ve Shaw ring dışında kavga ederken Jean aniden üçlünün üstüne atlıyor. Jean kahkaha atarken Luka'nın aniden çıkardığı Spinning Heel Kick onun karizmasını yerle bir ediyor. Luka onu ringe sokuyor. Jean kalkınca Dubrovnik Piledriver! Tuşa gidiyor Luka. 1,2,3!

Kazanan: Luka Fenrir (tuş) - (yeni WoS şampiyonu)

-------------------

Julian maçı kazanmanın verdiği mutlulukla otoparkta Jimmy'i aramaktadır. 

Julian McGilligan: Jacobs! Kazandım. Kesin bu bir testtir. Kesin benim nasıl maç çıkaracağımı görmek istiyordun ve o yüzden kayboldun. Hadi, çık ortaya!

Bu sırada Julian'ın telefonu çalıyor.

Julian telefonu açıyor.

Lucifer: (kıkırdama)

Julian McGilligan: Neler dönüyor çabuk bana söyle seni götveren!

Lucifer telefonu kapatıyor. Bu sırada biri Julian'ı dürtüyor. Bu Lacey!

Lacey: Merhaba. Benim adım Lacey. Sanırım Julian McGilligan sensin. Bahsedilecek çok şey var ama burada zamanımız yok, arabama atla. Konuşmamız gereken gerçekten çok şey var.

Julian şaşkın bir şekilde arabaya biniyor. Bu sırada bir bağırma duyuyoruz.

Jimmy Jacobs: JULIAN! SAKIN BUNU YAPMA!

Ama çok geç. Lacey arabanın kapılarını da kilitliyor. Araba uzaklaşıyor. Jacobs arkasından koşarak yetişmeye çalışıyor ama araba çok hızlı. Jacobs nefes nefese kalıyor. Ardından eline geçirdiği boş bir kola kutusunu arabaya fırlatıyor. Araba hala gitmeye devam ediyor.

Jimmy Jacobs: Orospu çocukları.

Jacobs, arabanın arkasından bakakalırken biz de şovumuzun sonuna geliyoruz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder