31 Ocak 2016 Pazar

wrestling of shadows 1.08 | lucifer strikes back

Jean Cradle: Veeselaymun aleyküm ciğerlerim. Ben deniz ''Mahallenin Delisi'' Jean Cradle ve bugün ışığın içinden gelmiş, fakat kankisini karı kıza kaptırmış bir adamı döveceğiz. Umarım siz de benim kadar heyecanlısınızdır. Hadi o zaman, parti başlasın.

Jimmy Jacobs: En sonunda sikicem o olucak he.

Jimmy Jacobs vs Jean Cradle

Güzel maçta Cradle, Joy of Pain ile işi bitirmeye hazırlanırken Viktor Descartes girişte gözüküyor. Jean, Jimmy'i bırakıp ''yeterince dövmedim mi la seni ben.'' derken Jimmy onu Spear ile indiriyor. Ardından bir de Contra Code vurarak tuşu buluyor.

Kazanan: Jimmy Jacobs (tuş)

Maç sonu Jacobs umarsız bir tavırla giderken Viktor Descartes ringe dalıp tuttuğu gibi yumrukluyor Jean'i. En sonunda kaldırıp bir Transylvanian Cross vuruyor! Viktor ringi terk edecekken birden geri dönüyor ve kalkmaya çalışan Jean'e bir Transylvanian Cross daha! Jean ölü gibi. Viktor gidiyor en sonunda.

------------------

Gizemli bir ses: Benim geldiğim yerde.....

Gizemli sesin sahibinin dövüş sahnelerini izliyoruz.

Gizemli bir ses: Onur her şey demektir.

Sesin sahibi üzerine sıçrayan bir kaç damla kanı mendili ile siliyor.

Gizemli bir ses: Onurunu yitirdiğin an...

Sesin sahibinin ilk başta gördüğümüz rakiplerinin yandığını izliyoruz.

Gizemli bir ses: Sen ölüsün demektir. Biz onurumuzla yaşarız, ve ölmüşek... bu onurumuzu kaybettiğimiz için olur. Onurumuzu nasıl mı koruruz? Dövüşerek.

Sesin sahibi sırıtıyor.

Gizemli bir ses: Bu kadar gizeme gerek yok cidden baylar. Adım Antonio Reginald Irvaldus, ve mevzubahis onuru, Wrestling of Shadows'a getirmek için geliyorum. Teşekkürler.

Antonio, kamerayı kapatıyor.

------------------

Samuel Shaw'ı kafası karışmış bir şekilde görüyoruz. Elindeki vodkaya, kafasına dikmeden önce uzunca bakıyor. Fondiplemek terimini yeniden yazacak kadar içtikten sonra bir ses duyuyor.

Jimmy Jacobs: Yaradan sormayacak mı reis neden içtik diye?

Shaw ona ''ne diyon lan?'' dercesine bakıyor.

Jimmy Jacobs: Küçük bir şakaydı. Buraya gelme sebebim bayağı ciddi aslında. 

Shaw ''dinliyorum'' dercesine bakıyor bu sefer.

Jimmy Jacobs: Kafanda milyarlarca soru olduğunu biliyorum. Senin için bu sorulara cevap verebilirim. ''Hayır'' diyeceksin. O çakma ''şeytana'' hayır diyeceksin ve, ne benle sorunun olacak, ne de kendi benliğin ile. Bu kadar basit.

Jacobs giderken Shaw bakakalıyor ona.

---------------------

Ray Ray Dickson hakkında bir video oynatılıyor. Wrestling of Mayhem adındaki bir güreş federasyonunda çıktığı maçlardan videolar izliyoruz. Bu sırada Boombastic eşliğinde Ray Ray ringe çıkıyor.

Horsewhipper! Eski WoS şampiyonu, bugün Ray Ray'in rakibi olacak.

Ray Ray Dickson vs Prince

Maç genelde Prince'in kontrolünde geçse de Ray Ray ani ataklarla tuş bulmaya çalışıyor. Ray Ray, Making Pimpin' Easy deniyor, Prince reverse edip Powerbomb'a kaldırsa da Ray Ray ise ani bir Sunset Flip ile tuşu buluyor.

Kazanan: Ray Ray Dickson (tuş)

Ray Ray gülüyor Prince'in haline. Prince deliriyor ve maçtan sonra saldırmayı denerken Ray Ray'in bir kaç pezevenk arkadaşı saldırıyor Prince'e. Bu sırada Lose My Life! Lady Massacre kurtarmaya geliyor! İlk ismin karnına tekmeyi vurup Bloody Sunday DDT ile indiriyor. İkinci pezevenge Low Blow vurduktan sonra ring dışına atıyor. Üçüncüsü ise kaçmaya yeltenirken Roundhouse Kick ile indiriyor ve Pridebreaker bağlıyor. Adam elini yere vursa bile Massacre bırakmıyor. Bıraktığı zaman arkasına dönüyor ve Ray Ray'den Making Pimpin' Easy! Massacre yerde! Ray Ray onun başında Suck It tauntu yapıyor.

-----------------

Viktor Descartes kamera karşısında! 

Viktor Descartes: Laf çok, icraat yok.... Hadi Jean, görmüştün beni. Gel ve beni dövmeye çalış sinsi çocuk. Yanında gelirken akıl hastanesinden mezuniyet diplomanı da almayı unutma, böylece onu yırtıp seni oraya geri gönderebilirim.

Viktor kıkırdıyor.

Viktor Descartes: Umarım artık hepiniz beni hafife almayı bırakırsınız. Ben ciddiyim, bu da son uyarım olsun.

Viktor kamerayı kapatacakken birden Jean Cradle onun üzerine uçuyor yüksekten! İkili kameranın üzerine düşüyor ve kavgada neler yaşandığını göremiyoruz.

-------------------

Comandante Estelar: Yolumuza çıkanlar, teker teker ezilirler. Mangal yürekli prens kardeşimiz, geçen hafta buna karşı koymaya çalıştı. Ama eline ne geçti? Luka Fenrir'in onun seviyesinin çok üzerinde olduğu bilgisinden başka hiç bir şey. Luka'nın omuzlarındaki altın kemerin bir süre daha bizimle kalacağı müjdesini vermek istiyorum hepinize. Estelar'ın ışığı, hepinizin üzerinde olsun, sizi şaşırmışlar.

YOUR OWN
PERSONAL
JESUS

WoS şampiyonu Luka Fenrir, gecenin Main Event maçı için yanında Comandante Estelar ile geliyor.

DEAD FLOWERS ÇALIYOR! Samuel Shaw, bugün Luka'nın rakibi olacak! Hiç bir şey söylemiyor Shaw.

Non-Title
Samuel Shaw vs Luka Fenrir

Luka'nın çok sert güreştiği, Shaw'ın da ona karşı koymaya çalıştığı bir maç izliyoruz. Bu sırada Comandante Estelar'ın bariyerlere fırlatıldığını görüyoruz. Bunlar Lucifer ve onun maskeli adamı! İkili Estelar'ı güzelce döverken Luka allah kitap dinlemeyip onların üzerine uçayım derken Shaw onun bacağından tutuyor ve kendisine çevirip Kata-gatame bağlıyor! Luka kilidi kırmak istese de Shaw gevura sıkar gibi sıkıyor kilidi! Sanki tüm hayatı buna bağlıymış gibi. Luka bayılıyor. Shaw ise onu yere bırakıp tuşu buluyor.

Kazanan: Samuel Shaw (tuş)

Shaw maç sonu savaştan çıkmış gibi ağzındaki kanı millete göstermeye çalışarak seviniyor. Bu sırada Lucifer ve onun maskeli adamı ringe girip Shaw'ı tebrik ediyor. Lucifer ona elini uzatırken Shaw ilk olarak tereddüt ediyor VE SIKIYOR! Samuel Shaw da Lucifer'ın ekibine katılıyor.

----------

Bu sırada karıncalanan bir televizyon görüntüsü var. Karıncalanma bitince bir sandalyeye bağlanmış, gözleri ve ağzı bantlanmış, kahverengi saçlı bir adam görüyoruz. Sanırım biz bu adamı tanıyoruz, evet bu Julian! Televizyon yeniden karıncalanıyor ve görüntü gidiyor. Görüntünün bitmesiyle, bugünlük Wrestling of Shadows da sona eriyor. Sonraki bölümde görüşmek üzere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder