8 Mart 2016 Salı

wrestling of shadows 1.12 | second night of growing nightmares

SICKNESS AND SORROW! Jimmy Jacobs ringe giriyor ve elinde bir mikrofon var.

Jimmy Jacobs: Bunun olacağını.... biliyordum, nasıl diyeyim. Yaptıklarımın en sonunda dönüp dolaşıp benim götümde patlamak isteyeceğini biliyordum. Ama ben, patlamasına izin vermeyeceğim. Julian, yaptıklarında %100 haklısın. Lacey denilen hatunun sana neler anlattığının farkındayım. O kadın zamanında beni bile baştan çıkarmıştı ve senin aklına ne çeşit fikirler koyduysa, bilmeni isterim ki haklılık payın olacak her zaman. Geçmişimle her zaman gurur duy-

Feel Good Inc. duyuluyor ve Julian McGilligan, ifadesiz bir şekilde ringe yürüyor. Jacobs'a bir süre baktıktan sonra konuşmaya başlıyor.

Julian McGilligan: Kime sempatik görünmeye çalıştığını anlamıyorum Jimmy? Bana mı, seni izleyen şu gölge adamlara mı, Lacey'e mi? Benim beynim yıkanmadı, aksine gözlerim açıldı. Lucifer'ın devirmemiz gereken asıl kötü olduğunu biliyordum, bunda yanılmadım ama senin benim yanımda kanka ayağı ile gezmenin altındaki gerçekleri ve sana inanmamın yanlış olduğunu anladım.

Jimmy Jacobs: Senin yanındaydım, çünkü yardımıma ihtiyacın vardı. Kazık yemiştin, dayak yemiştin, hafızan kaybetmiştin ve eğer ben yanında olmasaydım ölüp giderdin. Peki Julian, ergenliğine girmen çok güzel. Madem artık kendi başına bir şeyler başarabilecek kadar büyüdün, o zaman artık bunu yapmak ile ilgili hiç bir pişmanlığım olmayacak.

Jacobs birden Julian'a yumruk atıyor. Julian karşılık veriyor. İkili yumruklaşıyorlar ve Julian üstün çıkıyor. Bir yumruk daha atacakken Jacobs eğiliyor, iplerden sekiyor ve Julian'a Spear'i vuruyor. Bir mikrofon alıyor.

Jimmy Jacobs: Dediğim gibi, ne kadar büyüdüğünü bu gecenin main-eventinde göreceğiz Julian.

Jacobs ringi terk ederken Julian karnını tutarak ona bakıyor.

-----------------------------

Transylvania çalıyor ve Viktor Descartes soğuk bir şekilde ringe geliyor.

Horsewhipper! Prince de çok ciddi bir şekilde geliyor.

Viktor Descartes vs Prince

Prince'in aşırı derecede sert ve tempolu güreştiğini görüyoruz. Viktor ayak uyduramıyor desek yeridir. Ama maçın sonlarına doğru toparlanan Viktor, bir Transylvanian Cross buluyor fakat Prince 2.99'da kalkıyor.

Viktor maç boyu bunun şaşkınlığını atlatamıyor ve Prince üst üste vurduğu iki Ash Kick ile maçı kazanmasını biliyor.

Kazanan: Prince (pinfall)

Maç sonu Prince kendini yere atıyor ve bir süre bekledikten sonra kendini ring dışına yuvarlıyor. Ringin altından bir sandalye çıkarıyor ve ringe giriyor. Kalkmaya çalışan Viktor'a bakıyor bir süre ve gözlerini kapattıktan sonra kafasına indiriyor sandalyeyi. Viktor yerde. Prince hızını alamıyor ve bir kaç darbe daha vuruyor. Viktor haşlandı adeta. Prince sandalyeyi fırlatıyor ve arka alanın yolunu tutuyor.

----------------

Robert Windham arka alanda yürüyor. Elindeki pistolün mermisini değiştirdiğini görüyoruz Windham'ın. Önüne dikkat etmeyip yürürken önünden geçen biri ona omuz atarak ilerliyor.

Ray Ray Dickson: Yavaş ol takım elbiseli dostum. Ne acelen var? Birleşmiş Milletler görüşmeisne mi? Yoksa devlet başkanlarından birine mi suikast düzenliyorsun?

Robert Windham: Yolumdan çekilmezsen sana düzenlerim.

Ray Ray Dickson: Sakin ol adamım. Belli ki burada yenisin. Buranın yazılı kuralları var ve onlara Gölge Doktrini deniyor. Ama yazılı kuralları olduğu kadar yazılı olmayan kuralları da var. İlk kural: Beni tehdit etmeye kalkma.

Robert Windham: Aksi taktirde ne olur şeker çocuk?

Ray Ray Dickson: Aksi takt..

Robert birden elindeki silahın kabzasını Ray Ray'in kafasına geçiriyor. Silahı sıkacakmış gibi yapıyor. Ray Ray korkudan altına işiyor desek yeridir. Robert gülüp silahı fırlatıyor, ardından Ray Ray'in üzerine çullanıp onu yumrukluyor yerde. Onu kaldırıyor ve duvara fırlatıyor. Ray Ray yerde omzunu tutarken Robert hiç bir şey olmamış gibi oradan ayrılıyor.

-------------------

REACH OUT AND TOUCH FAITH

YOUR OWN
PERSONAL
JESUS

WoS Champion Luka Fenrir ve menajeri Comandante Estelar ringe ilerliyor. Estelar'ın yüzünde sinsi bir sırıtış varken Fenrir'in suratı her zamanki gibi sirke satıyor.

Any Other Way! WoS'un hızla yükselen ismi Antonio Reginald Irvaldus, kemer için geliyor! İki isim de ringe girince maç başlıyor.

WoS Title
Luka Fenrir(c) vs Antonio Reginald Irvaldus

Maçın ilk dakikaları Fenrir üstünlüğünde geçiyor. Irvaldus sonradan kendini toparlamaya başlıyor ama ne zaman üstünlüğü eline geçirmek istese Fenrir bir yolunu bularak maçı kendi lehine çevirmeyi başarıyor. Fenrir'in üstün götürdüğü dakikalarda Irvaldus'tan çok ani bir Superkick geliyor. Ardından Irvaldus köşeye çıkıyor ve 630 Splash'i gömüyor. Tuş deniyor. Fenrir 2'de atıyor.

Irvaldus yavaş yavaş tempo kazanıyor. Fenrir'i bir süre daha pataklıyor fakat Fenrir'den çok sert bir Spinning Heel Kick geliyor ve Irvaldus bilincini neredeyse yitiriyor. Fenrir ardından onu kaldırıyor ve Dubrovnik Piledriver yapacakken Irvaldus kurtuluyor, onu ittiriyor ve Foedare! Tuş deniyor. 1, 2- Fenrir son anda atıyor.

Irvaldus bir Foedare ile işi bitirmek isterken Fenrir çekiliyor ve sırtını yere çarpan Irvaldus'u yere kaldırıyor ve Dubrovnik Piledriver! Tuşa gidiyor ve başarılı!

Kazanan: Luka Fenrir (pinfall)

Luka maç sonunda Irvaldus'u tuttuğu gibi ring dışına fırlatıyor. Estelar ona kemerini getirip üzerindeki tozları siliyormuş gibi yapıyor. Estelar'ın elinde bir mikrofon da var ayrıca.

Comandante Estelar: Bana kulak verin lütfen. Sizin WoS şampiyonunuzun vaftiz babası ve menajeri olarak konuşuyorum ve sanırım bu laflarımı sizin için gayet değer teşkil eden kelamlar yapıyor. Öncelikle reigning, defending, undisputed Wrestling of Shadows şampiyonunuzu bir tebrik edin, Luka Fenrir! Bu adam benim canavarım falan değil. Ben onu bulduğumda bir canavardı. Ama ne başkalarına, ne de kendisine faydası olan bir canavardı. Şeytanın oğlu denilerek dışlanmıştı. Neden mi? Minik bir organ yüzünden. Minik bir organın eksikliği yüzünden Luka Fenrir'in çocukluğu çöpe atıldı. Ama ben onu buldum, ona 'oğlum' dedim ve ona bir bakın. O artık sizin taptığınız altın kemerin sahibi.

Estelar elini şıklatıyor ve mavi ceketli 10 kişi geliyor. 5 kişi Estelar'ın soluna, diğer 5 kişi Estelar'ın sağına geçiyor.

Comandante Estelar: Yapmanız gerekeni biliyorsunuz baylar. Bu dünyaya gerçek düşmanı gösterin.

Estelar'ın Müritleri: Emredersiniz, Comandante Estelar!

Müritlerin hepsi ceketlerinden bir bıçak çıkarıyor ve hepsi birden aynı anda kendi dillerini kesiyor! 10 tane dil ringe düşerken Estelar'ın histerik kahkahalarını duyuyoruz. Müritler ifadesizken Luka ve Estelar, ringden ayrılıyor. Müritler de onları takip ediyor.

----------------------------

Yuvarlak bir masada 3 tane sandalye görüyoruz. Taht gibi gözüken sandalyede Lucifer otururken, diğer iki sandalyede Samuel Shaw ve Lucifer'ın Maskeli Adamı var.

Lucifer: Sizi buraya neden çağırdığımın farkındasınızdır.

Shaw ve LMA kafalarını sallayarak onaylıyor.

Lucifer: Hayal kırıklıklarından hiç ama hiç hoşlanmam. Bu da demek ki bazı şeyleri yoluna koymamız gerekiyor.

Shaw ve LMA yeniden kafalarını sallayarak onaylıyor.

Lucifer: O zaman......

Bu sırada Shaw, kendilerini izleyen kamerayı fark eder. Kameramana soğuk bakışlar atar. Kameraman korkup kaçar, elindeki kamerayı da düşürür. Shaw yere düşen kamerayı alır ve sertçe duvara fırlatır. Görüntü kesilir.

-------------------

Sickness and Sorrow eşliğinde Jimmy Jacobs ringe ilerliyor.

Feel Good Inc. çalmaya başlıyor ve Julian da ringe giriyor.

Jimmy Jacobs vs Julian McGilligan

Sertten çok teknik bir maç izliyoruz. En azından maçın başları yavaş bir tempoda başlıyor. Maçta dakikalar ilerledikçe maçın temposu da artıyor.

Maç gerçekten uzun sürüyor. Julian 2 Smilemaker, Jacobs ise 3 tane Contra Code yapıyor ama hiç birinden sonuç çıkmıyor. Julian en sonunda koşarken Jacobs ani bir Spear çıkarıyor. Jacobs tuşa gidemiyor çünkü o da çok yorgun. İki isim de yerde. Hakem 10'a kadar sayıyor ve maç sona eriyor.

Kazanan: Yok (No Contest)

Maç sonu ikisi de yerde. Aynı anda kalkıyor ikili ve birbirlerine bakarken Lucifer, Samuel Shaw ve Lucifer'ın Maskeli Adamı ringin etrafını çevreliyor. Lucifer parmağını şıklatıyor ve Shaw ve LMA, Jacobs ve Julian'ı dövmeye başlıyor. Bu sırada Shaw kendi başına Jacobs'a dalarken LMA aniden Shaw'ı kendisine çekiyor, karnına tekmeyi basıyor ve Double Underhook DDT! Lucifer şokta. LMA ona dönüyor ve maskesini çıkarıyor...... BU ILL! WOS'UN İLK ŞOVUNDA JEAN CRADLE İLE MAÇA ÇIKTIKTAN SONRA ONUNLA BERABERE KALAN ILL, LUCIFER'IN MASKELİ ADAMI ÇIKIYOR. Lucifer burnundan soluyarak bakıyor ona. ILL, Jacobs ve Julian üçlüsü birden Lucifer'a dönüyor. Lucifer topukluyor. Üçlü, Lucifer'a bakarken şovun sonuna geliyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder